Hüppeliigese vigastusest taastunud Kriisa tõi 26 minuti jooksul kolm punkti (kolmesed 1/10), võttis kaks lauapalli ja andis ühe resultatiivse söödu.

Kohtumise järel lehvitas Kriisa platsilt lahkudes kodumeeskonna fännidele (vaata alltoodud videot), tehes seejuures käega žesti, mida Horned Frogsi poolehoidjad oma mängijatele näitavad. Twitteri kommentaaridest selgub, et TCU fännidele see sugugi ei meeldinud.

"Vaieldamatult 1. divisjoni halvim mängija," kirjutas üks fänn sapiselt.

"Vend tulistas [kolmeseid] 1/10, kohtunikud päästsid ta ja nüüd ta räägib paska. Arizona petturid lüüakse Houstoni poolt auti," kirjutas teine poolehoidja.

"See peapael peatab verevoolu tema pähe. Kerr Kriisa on üks halvimaid mängijaid, keda ma kunagi isiklikult näinud olen. Teles on see kuidagi hullem. Ma ei ütle seda kunagi ülikooli korvpalluritele, kuid ma olen tegelikult üllatunud, et ta on I divisjoni nimekirjas. Algkoosseisu kuulumisest rääkimata. Kohutav mängija," leidis üks nördinud fänn.

"Nelja aasta pärast müüb Kriisa Eesti tänavatel kartuleid," pakkus üks Texase meeskonna fänn.

Sõna võtsid ka mitmed Kriisa fännid, kes teatasid näiteks, et "eestlane just naudib selliseid solvanguid" ning "Kriisa heasoovlik tervitus läks ilmselt Horned Frogsi fännide jaoks tõlkes kaduma". Lisaks leiti, et "Kerr on sitapea, aga ta on meie sitapea".


Kolmandas ringis ehk 16 parema hulgas kohtub Wildcats Houston Cougarsiga.