Nii Verstappen kui Perez pidid hooaja avaetapi lõpuringidel katkestama.

"Muidugi meil vedas, kuid lõpuks oleme teinud paremat tööd – meil on [masinal] suurem töökindlus," kommenteeris Hamilton. "Ma ei ütleks, et see on õnn. Ma arvan, et see on kõigi raske töö tulemus," lisas inglane.

Hamilton kinnitas, et tunneb end praegu väga motiveerituna, sest olukord on vormelisarjas väga intrigeeriv. "Pikk hooaeg on ees. See saab olema väga raske võitlus, kuid me armastame väljakutseid – ma tõesti naudin väljakutseid," rääkis Hamilton.

Red Bulli nõunik Helmut Marko avaldas sakslaste Auto, Motor und Sportile, et mõlema nende masina katkestamine oli seotud kütusevarustuse probleemidega. Nimelt oli probleeme kütusepumbaga, mistõttu ei jõudnud mootorisse piisavalt kütust ja see röövis masinatelt jõu.

Kütusepumpa ei tooda seejuures ükski meeskond ise, vaid seda tarnib tiimidele rahvusvahelise autoliidu FIA määratud tootja.

Sky Sportsi ajakirjanik Ted Kravitz väitis, et Red Bull on juhtunus ise süüdi, sest ei tegelenud hooaja eel selle probleemiga.

"Mõned meeskonnad pidid pumba välja vahetama. McLaren tegi seda, sest nad nägid, et kogu kütus ei kogunenud paagi põhja," sõnas Kravitz ja lisas: "Ma ei usu, et Red Bull kütusepumbad välja vahetas."