Eesti koondise kahe ülitähtsa mängu eel Küprosega hinnatakse meeskonna seisu ja ennustatakse algkoosseisu. Kas Konstantin Vassiljevi muutunud roll FC Floras mõjutab ka tema esitusi koondises?

Meistrite liigas on nüüd selgunud kõik veerandfinalistid ning ka see, millised näevad välja veerandfinaalid. Traditsiooniliselt koostatakse taas „Futboliidi“ Meistrite liiga power rankings'i edetabel, kus hinnatakse seda, milline meeskond kõige tõenäolisemalt kevade lõpus Pariisis karika enda pea kohale tõstab.

Nagu eelmisel nädalal lubatud, heidetakse pilk peale ka MM-valiksaria otsustavatele mängudele üle maailma – kõige põnevamad lahingud peetakse aga siinsamas Euroopas. Puudutamata ei jää ka Premier League, kus eelmise nädalaga tiitlivõitlus õige tõsiselt käima läks.

Saatejuhid on Raul Ojassaar ja Joel Indermitte.

Saatejuhtidega saab ühendust aadressil futboliitpodcast [at] gmail.com!

OlyBeti kuulajamäng puudutab seekord Eesti koondise mängu Küprosega ning seda saab kuulata alates 25:50! Postita oma pakkumine OlyBet Estonia Facebooki lehel "Futboliidi" viimase postituse alla ning kõigile õigesti vastanutele annab OlyBet omalt poolt 20 eurot tasuta panustamisraha. Kuulajamängu lisatingimusena tuleb osalemiseks samale kohtumisele teha OlyBetis vähemalt 5 euro suurune panus.

„Futboliidi“ Meistrite liiga power rankings:

1. Manchester City ↑1
2. Liverpool ↑1
3. Müncheni Bayern ↓2
4. Chelsea ↑1
5. Madridi Real ↑1
6. Atletico Madrid ↑4
7. Villarreal ↑5
8. Benfica ↑5

1x
00:00