Meeste seas tuli lumelaual Eesti meistriks Robin Valdmets, teine oli Rain Robert Randväli ja kolmas Kert Talu. Naiste seas võitis Minni Õunmaa, kes edestas Liisa Kristjuhanit ja Kaileen Leisi.

Meesjuunioride seas oli parim Gregor Parts, kes edestas Joosep Mardisood ja Joonas Reimersit. Naisjuunioridest tuli Eesti meistriks Maarja Liis Rahumeel, Berit Raun oli teine ja Keiti Luup kolmas.

"Võistlusega jäin väga rahule. Oli ülitore ja lõbus. Enesetunne oli närviline, alguses jalad värisesid ja imelik oli olla, aga kohe, kui esimese sõidu ära tegin, oleksin nagu uuesti sündinud. Sellel hooajal on plaan veel midagi uut õppida ja võistelda Viimsis ja mujal, kui mõni võistlus peaks toimuma," ütles Parts.

Lumelaua pargisõidu EMV poodium

Freestyle-suusatamises tuli ülekaalukalt Eesti meistriks Stefan Sorokin, kes edestas Mihkel Ustavit ja Sigvard Jõerandi.

"Enne võistlust oli enesetunne natuke ebakindel, sest cork 10 ei tulnud välja, aga õnneks sain võistlussõidu ajal selle ilusti tehtud. Emotsioonid väga positiivsed ja tore oli taas üle kolme aasta Eesti meistrivõistlustel osaleda. Tulemusega võib rahule jääda, eriti kui võrrelda kolme aasta tagust taset, kui oskasin ainult 360-t," meenutas Sorokin.

Naiste seas tuli Eesti meistriks Lisethe Kruus, hõbe Simona Revjaginile ja pronks Johanna Lehtmetsale.

Pargisõidu freestyle-suusatamises tuli juunioride Eesti meistriks Hanne Tiido, Kaur Birk Eding oli teine ja Lucas Lausing kolmas.