Kaksikvõidu tagas Ferrari meeskonnale Carlos Sainz Jr. Kolmandana pääses poodiumile Mercedese sõitja Lewis Hamilton.

Täielik fiasko tabas Red Bulli meeskonda, mille mõlemad sõitjad katkestasid viimastel ringidel. Valitseva maailmameistri Max Verstappeni masina jõud rauges 57-ringilise võistluse 55. ringil ning hollandlane pidi rajalt lahkuma. Katkestamise eel oli Verstappen langenud just kolmandale kohale, kui lasi Sainzi endast mööda.

Viimase ringi esimeses kurvis tegi Sergio Perez (Red Bull) pirueti ja katkestas samuti. Perez kurtis meeskonnale, et masina mootor jooksis lihtsalt kokku.

Leclerc liikus turvaliselt võidu suunas kuni 46. ringini, mil Pierre Gasly masin süttis põlema ning rajale tuli turvaauto. Ka Leclerc suutis seejärel - sarnaselt Verstappenile ja Sainzile, kes käisid boksis veidi varem - uued rehvid alla panna ja säilitas liidrikoha. Kui 50. ringil turvaauto lahkus, hoidis Leclerc kindlalt edu lõpuni.

Võistluse eel:

Leclerci kõrval stardib teisena valitsev maailmameister Max Verstappen (Red Bull). Teise stardirea hõivasid Ferrari sõitja Carlos Sainz ja Red Bulli äss Sergio Perez.

Lewis Hamilton (Mercedes) alustab sõitu viiendalt kohalt, tema kõrvalt stardib mullune tiimikaaslane Valtteri Bottas, kes tänavusest võistleb Alfa Romeos. Seitsmendana tormab rajale F1-sarja naasnud Haasi piloot Kevin Magnussen ning kaheksandalt kohalt Fernando Alonso (Alpine). Teine Mercedese sõitja George Russel oli kvalifikatsioonis üheksas.