U16 vanuseklassis võtsid kaksikvennad Mikk ja Markus Mesila kaksikvõidu. Seenioridest saavutas esikoha Andreas Sisask. Erik Bergström (U14) ja Andre Sarri (U12) olid samuti väga lähedal oma vanuseklassi võitudele, kuid mõlemad katkestasid finaallaskumise ning tulemuseks teine koht. Nora Roonet sai U14 tütarlastest kolmanda koha.

Baltic Cupi esimene võistluspäev Lapimaal algas Eesti mäesuusatajatele lausa kuue võiduga. Esimese alana oli kavas ülisuurslaalom, millele järgnes alpi kahevõistlus. Baltic Cupi mõlema ala võitjateks ja ühtlasi Eesti noorte meistriteks krooniti Nora Roonet (U14), Anders Erik Bergström (U14) ning Markus Mesila (U16).
Ülisuurslaalomis sai U16 vanuseklassis Emma Tammemägi teise koha. Mikk Mesila sai venna Markuse järel samuti teise koha, Aron Neeme (U12) sai oma vanuseklassis kolmanda koha.
Alpi kahevõistluses, mis koosnes ülisuurslaalomist ja slaalomist saavutasid Mats Hakon Jõgeva (U16) ning Elisabeth Kuurberg (U12) kolmanda koha.

Mõlemal alal selgusid ühtlasi U12-U16 Eesti noorte meistrid:

U12 tüdrukud / poisid - ülisuurslaalom
Linda Marie Zlobin (Tartu Slalom) / Aron Neeme (Telemark)
U14 tüdrukud / poisid – ülisuurslaalom
Nora Roonet (Lumeakadeemia) / Anders Erik Bergström (Mäesuusakool)
U16 tüdrukud / poisid – ülisuurslaalom
Emma Tammemägi (Tartu Slalom) / Markus Mesila (Mäesuusakool)
U12 tüdrukud / poisid - alpi kahevõistlus
Elisabeth Kuurberg (Lumeakadeemia) / Aron Neeme (Telemark)
U14 tüdrukud / poisid – alpi kahevõistlus
Nora Roonet (Lumeakadeemia) / Anders Erik Bergström (Mäesuusakool)
U16 tüdrukud / poisid – alpi kahevõistlus
Emma Tammemägi (Tartu Slalom) / Markus Mesila (Mäesuusakool)

Baltic Cupi ülisuurslaalomi poodium - Markus Mesila võitjana keskel, Mikk Mesila vasakul

Baltic Cupi teisel võistluspäeval krooniti suurslaalomi võitjateks Nora Roonet (U14) ja Mikk Mesila (U16). Lisaks võitudele saavutasid meie mäesuusatajad veel mitmeid poodiumikohti ning lausa kolmikvõidu U16 noormeeste vanuseklassis.
U14 poiste ülisuurslaalomi ja alpi kahevõistluse võitja Erik Bergström sai suurslaalomis teise koha. U16 vanuseklassis sai Mikk Mesila järel teise koha Renet Riitsalu. Esimese võistluspäeva U16 vanuseklassi kahekordne võitja Markus Mesila kukkus teisel laskumisel ning sai kolmanda koha. U12 noormeestest sai kolmanda koha Andre Sarri.
Suurslaalomi võistluse raames selgusid ühtlasi ka U16 vanuseklassi Eesti noorte meistrid, kelleks tulid tütarlastest Emma Tammemägi ja noormeestest Mikk Mesila.

Nora Roonet Baltic Cup Pyha U14 tütarlaste ülisuurslaalomi, suurslaalomi ja alpi kahevõistluse võitja

Kolmandal võistluspäeval võitsid Baltic Cupil slaalomis esikohad Elisabeth Kuurberg (U12) ja Anders Erik Bergström (U14). Teised kohad saavutasid Baltimaade paremike seas Emma Tammemägi (U16), Aron Neeme (U12) ja Markus Mesila (U16). Poodiumi kolmandale astmele astusid Linda-Maria Simo (U14) ning Mikk Mesila (U16).
Slaalomis selgusid ka U16 vanuseklassi Eesti meistrid, kelleks tulid Emma Tammemägi ja Markus Mesila.

Baltic Cup 2021/2022 noorte-ja seenioride hooaja kokkuvõttes jõudsid samuti paljud eestlased poodiumile:
U12 tüdrukud: 3.koht Elisabeth Kuurberg (Lumeakadeemia)
U12 poisid: 2.koht Andre Sarri (Nordiko)
U14 tüdrukud: 3.koht Nora Roonet (Lumeakadeemia)
U14 poisid: 2.koht Anders Erik Bergström (Mäesuusakool)
U16 poisid: 2.koht Markus Mesila (Mäesuusakool), 3.koht Mikk Mesila (Mäesuusakool)

Järgmisel nädalal jätkub Baltic Cup Pyhal FIS võistlustega ning 23. ja 25. märtsil rahvusvaheliste FIS Eesti meistrivõistlustega slaalomis ning suurslaalomis.