Liivi Eeriku õpilane tegi MM-il oma ära. Ta isiklik rekord jäi kahe ja Ksenija Balta Eesti rekord kuue sajandiku kaugusele. Ometi ihkas spordinaise süda enamat.

„Natuke pettumus on sees,” tõdes Verlin. Ta sai oma eeljooksus viienda koha, tahapoole jäi ka jamaikalannast soosik Danielle Williams, kes kaotas distantsi keskel rütmi ja lõhkus ühe tõkke täitsa ära. Sellest „skalbist” Vberlin rõõmu ei tundnud. „Kurb, et temal nii läks. Ta oli ikkagi favoriit, 7,75 jooksnud. Mul on temast kahju. Tundsin, et ma ei olnud nii fookuses kui võinuks, panin temaga juhtunut tähele. Pean järele vaatama, kas see minu sooritust ka kuidagi mõjutas. Aga muidu... Kurat! Oleksin tahtnud ise paremini võistelda. Jooksin ikka samasse auku nagu sel hooajal jooksnud olen.”

Kokkuvõttes tegi Verlin sel hooajal sammu edasi, eelkõige just stabiilsuse osas. Selline eredam sähvatus, mida selle pealt loota võis, jäi aga tulemata. Sisehooajal vaid kodumaal võistelnud ja üksnes võitnud Verlin tundis nüüd kahetsust, et oli veebruaris kooli tõttu sunnitud loobuma võimalusest osaleda tugeval jõuproovil Prantsusmaal.

Ta märkis ka, et Štark Arena vetruv rada on natuke teistmoodi ja see nõudis esimesele tõkkele teistsugust pealejooksu. „Pean rohkem stardist välja tõukama. Kui selle osa paika saan, siis loodan suvel näidata paremaid tulemusi,” sõnas naine.

Verlin sai MM-il 45 naise hulgas 32. koha. Poolfinaali viinuks aeg 8,17.

Jaga
Kommentaarid