Eesti meistritiitli väärtus on tänavu suur, kuna mängus on koht aprillis toimuvatel maailmameistrivõistlustel, kuhu võidu korral on võimalik kvalifitseeruda neljal võistkonnal.

Eesti meistritiitli eest võistleb tänavu kaheksa kurlingupaari, sh tiitlikaitsjad Marie Kaldvee ja Harri Lill. Põhiturniiril mängivad Triin Madisson ja Karl Kukner, Marcella Tammes ja Tarmo Vähesoo, Kaidi Elmik ja Mihhail Vlassov, Margit Peebo ja Margus Tubalkain, Liisa Turmann ja Tarvin Kaldvee, Marie Kaldvee ja Harri Lill, Dariia Gudovski ja Olev Gudovski ning Karoliine Kaare ja Andres Jakobson.

Segapaaride MMile on võidu korral võimalik kvalifitseeruda neljal võistkonnal, need on Kaldvee/Lill, Madisson/Kukner, Elmik/Vlassov ja Kaare/Jakobson.

Segapaaris kurlingu maailmameistrivõistlused peetakse aprillis Genfis (Šveits) ning võistlusest võtab osa 20 võistkonda. Eesti vastasteks eelseisval MM-il on Šotimaa, Norra, Rootsi, Kanada, Itaalia, Šveits Tšehhi, Ameerika Ühendriigid, Hiina, Saksamaa, Uus-Meremaa, Austraalia, Inglismaa, Ungari, Jaapan, Korea, Soome ja Türgi. Lisaks pääseb MM-ile Venemaa asemel üks riik.

Eesti meistrid segapaari kurlingus selguvad pühapäeval, 20. märtsil.