Intsident juhtus teisipäeval, kui Pogba mängis Meistrite liiga kaheksandikfinaalis Madridi Atletico vastu. Tribüünil oli ka Pogba abikaasa Zulay. Pere kaks last olid röövi hetkel kodus oma voodites.

Pogba kirjeldas vahejuhtumit sotsiaalmeedias kui "hullimat õudusunenägu".

"Eile õhtul sai meie pere hullim õudusunenägu reaalsuseks, kui meie koju murti sisse ajal, mil meie lapsed magasid oma magamistoas. Röövlid viibisid majas vähem kui viis minutit, kuid võtsid selle ajaga kaasa kõige väärtuslikuma, mis meil kodus oli... meie turvatunde."

"See juhtus eilse mängu viimastel minutitel. Nad teadsid, et meid pole kodus. Kiirustasime naisega koju, teadmata, kas meie lapsed on terved," kirjutas Pogba.

"Isana pole olemas hullemat tunnet, kui teadmine, et sa ei saa oma lapsi kaitsta ning ma loodan siiralt, et keegi teine ei pea tundma seda, mida mina eile õhtul tundsin. Sel põhjusel olen valmis välja panema preemia sellele, kelle vihje meid aitab. Infot ootame aadressil rewardpogba@gmail.com."

Manchester Unitedi staaridest on sel aastal sarnase röövi ohvriks langenud ka Victor Lindelöf, Jesse Lingard ja Hannibal Mejbri. Klubi on esindusmeeskonna mängijate kodude turvalisust tõhustanud ning pannud nende juures ööpäevaringselt patrullima neli turvameeskonda.

Pogba ei täpsustanud oma postituses, kas lapsed olid majas omapäi või oli neil ka lapsehoidja. Pogba esimene poeg sündis 2019., teine 2020. aastal.