"Ma arvan, et meeskond mängis 75 minutit hästi. Teisel poolajal otsustas Villareal väga sügavalt kaitsta, kuid neil tekkis üks võimalus, mille nad ka ära kasutasid. Jalgpall on juba selline – üks episood võib kõike muuta," rääkis Allegri.

"Meil olid esimesel poolajal head võimalused, teisel poolajal vähem, sest Villareal vajus 11 mehega kaitsesse, üritades mängu selgelt lisaajale viia. Ja siis see värav muutis kõike."

"Euroopas on kümme meeskonda, kelle tase on Juventusest parem. Me ei pea häbenema, see on reaalsus. Ei ole aus öelda, et see on ebaõnnestumine."

Juventuse kaitsja Danilo oli rohkem löödud: "Saame vaid oma fännide ees vabandada ja kõvasti tööd edasi teha."

Villareali kaitsja Raul Albiol: "Keeruline on sõnadesse panna, mida Villareali naasmine Meistrite liiga veerandfinaali tähendab. See tähendab fännidele ja klubile niivõrd palju. Naudime seda ja ootame loosi."

Pau Torres: "Isegi oma parimates plaanides ei uskunud me, et võime sellise skooriga võita. Teadsime, et neil tulevad omad võimalused. [Väravavaht] Rulli oli suurepärane ning meil oli veidi õnne, aga seda ongi vaja."

Villareali eelmisest Meistrite liiga veerandfinaali pääsemisest on möödas 13 aastat. Viimati edeneti nii kaugele 2008/2009. aasta hooajal, mil nende komistuskiviks osutus kaheksa parema seas Londoni Arsenal.