Hamburg võitis avapoolaja 18 punktiga ning suurendas kolmanda veerandi alguses eduseisu ka 21 punktile, aga Slaskil õnnestus veerandi lõpuks vähendada vahe kuuele silmale. Neljanda veerandi alguses kasvatas Hamburg vahe taas 13 punktini. Slaskile tärkas viimane lootusekiir 1.25 enne lõppu, kui Travis Trice'i kolmene vähendas vahe kolmele punktile, aga ka Maximilian De Leo vastas 20 sekundit hiljem kolmesega ning rohkem külalised endast enam ohtu ei kujutanud.

Pingilt alustanud Kotsar sai mänguaega 25 minutit, kogudes 12 punkti (kahesed 4/8, vabavisked 4/4), 7 lauapalli, 1 korvisöödu ja 1 vaheltlõike.

Hamburgi parim oli 23 punkti ja 12 lauapalliga Lukas Meisner, 14 punktiga toetas teda Justus Hollatz. Üleplatsimees tuli Slaski meeskonnast - Travis Trice hiilgas 29 punkti ja 10 korvisööduga, Aleksander Dziewa viskas 21 punkti.

Enne mängu olid Hamburg ja Wroclaw tabelinaabrid, kuid võit tõstis Hamburgi (6-8) kuuendale kohale, mööda Ankara Türk Telekomist (samuti 6-8), kellel on Hamburgist 13 punkti võrra kehvem korvide vahe. Slask on 3 võidu ja 11 kaotusega kaheksandal kohal.