Homme kell 19 peetakse Tallinnas kolmas mäng ka teises poolfinaalis TalTechi ja Pärnu VK vahel. TalTech juhib seeriat 2 : 0, olles senised mängud võitnud 3 : 2 ja 3 : 1.

"Nad ei pidanudki täna eriti midagi tegema. Andsime ise igast asendist ära. Mul oli täna isegi häbi seal kõrval seista. Me ei tohiks isegi väga halval päeval nii kehvasti mängida. Loodan, et meestel oli platsil sama tunne," ütles Duo5 otseülekandes Selveri peatreener Andres Toobal.

Toobal ennustas, et Tartu on ka finaalis olenemata vastasest suur favoriit: "Kui nad korralikult mängivad, ei tohiks neil suuri probleeme olla. Aga ka nemad on teatud hetkel haavatavad. Kui nad kehvasti mängivad, on ka meil võimalus, kui hästi, siis on see võimalus väga teoreetiline. Täna nägime, et kui meie mängime kehvasti ja nemad normaalselt, siis purustasid nad praegu meid täielikult ära ja sellest on väga kahju."

Tartu libero Rait Rikberg: "Kodumängudega meil tavaliselt probleeme pole. Täna ei andnud me vastasele algusest peale üheski geimis hingamisruumi. Murtsime nad suht kiiresti ära."

Tartu resultatiivseim oli Martti Juhkami 23 punktiga (+21), Alex Saaremaa lisas 14 silma (+12). Selveri edukaimana tõi Mihkel Nuut oma meeskonnale 7 punkti (+2).

Tartu vastuvõtt oli 42%, rünnak 63%, blokist saadi 8 punkti ja servilt 8 samuti punkti (eksiti 10 pallingul). Selveri vastuvõtt oli 37%, rünnakuid lahendati 36-protsendiliselt, blokiga teeniti vaid 1 punkt ning servil ei löödud ühtegi ässa.