Daily Maili teatel jälgib United väga hoolikalt, mis Ukraina sõja järelmõjude tõttu keerulisse seisu sattunud Londoni Chelseas toimub ning kuidas see nende sakslasest peatreenerit Thomas Tuchelit mõjutab.

Klubi on pärast Roman Abramovitši sanktsioonide alla minemist uut omanikku otsimas ning pole sugugi kindel, et uued omanikud Tuchelit pikas perspektiivis meeskonna eesotsas näevad.

Unitedi radaril on ka PSG peatreener Mauricio Pochettino, Erik ten Hag (Amsterdami Ajax) ning hispaanlased Luis Enrique (Hispaania koondis) ja Julen Lopetegui (Sevilla).

Unitedit juhendab hetkel ajutise peatreeneri nimetust kandev Ralf Rangnick, kes juunis selle ameti maha paneb ja klubis konsultandi rollis jätkab. Daily Mail pakub, et Rangnicki lähedastest suhetest Tucheliga võiks klubile läbirääkimistes kasu olla.

Enrique Hispaania koondisest ära toomine näib olevat keerulisem, sest hispaanlane on avaldanud kindlat soovi juhendada rahvusmeeskonda ka novembris toimuval MM-finaalturniiril. Lopetegui juures on Unitedil hea võimalus maad kuulata juba praegu, sest ta viibib Sevillaga hetkel Londonis, kus neljapäeval kohtutakse Euroopa liiga raames West Ham Unitediga.