Contelt küsiti hiljuti, mida tema arvab Venemaa invasiooni mõjudest spordimaailmale. "On väga kurb, et see tõsine olukord, sõda Venemaa ja Ukraina vahel mõjutab jalgpalli ja kogu spordimaailma. Teadmine, et Venemaa sportlased on võistlustelt eemaldatud, on väga kurb. Ma arvan, et see pole õiglane. Ma tean väga hästi, millist tööd nad tegema peavad. See, et nemad selle olukorra eest maksma peavad, pole õige."

Selle aasta alguses tennisekarjääriga lõpparve teinud ning sõja puhkedes sõjaväega ühinenud Stahhovski kirjutas Contele Instagrami ja jagas sõnumit ka oma jälgijatega.

"Ma ei ole kindel, kas sa Ukrainas valitsevat olukorda mõistad," kirjutas ukrainlane. "Vastasel juhul ei suuda ma ette kujutada, kuidas sa saad öelda midagi, mis jätab sinust mulje, nagu sa tunneksid Vene sportlastele ja ärimeestele kaasa."

"Miljonid ukrainlased on pidanud Venemaa invasiooni tõttu oma kodust põgenema. Miljonid on pidanud pagema läbi põrgu, mis nende kodulinnades valitseb, sest Vene lennukid ja suurtükivägi pommitab neid. Palun ärka üles. Venelased peavad hävitamise ja tapmise eest, mida nad Ukrainas toime panevad, kandma kollektiivset süüd."

Jaga
Kommentaarid