Kudre-Schnyder läbis sprindidistantsi ajaga 11.36. Ta edestas soomlannat Salla Koskelat ja rootslannat Anna Magdalena Olssonit kõigest ühe sekundiga. Doris Kudre sai 16. (+56 sek) ja Epp Paalberg 17. koha (+57 sek).

"Olin tänaseks hästi valmis ja väga keskendunud," rääkis värske maailmameister. "Rajal tuli teha kiireid teevalikuid ja ka mõned lõiked suusaradade vahel. Suutsin oma sõitu hästi kontrollida ja õigel hetkel ennast tagasi hoida kui tundsin liigse kiirustamise ohtu. Mulle on Põhja-Soome maastikud ja rajad alati meeldinud ning tänanegi sobis mulle suurepäraselt.”

Mullusel Kääriku MM-il tuli Kudre-Schnyder maailmameistriks nii sprindis kui lühirajadistantsil. Lisaks võitis ta hõbeda jälitussõidus ja koos Mattis Jaamaga pronksi sprinditeates.

Meeste sprindis oli eestlastest parim Jaama, kes jäi jagama üheksandat kohta. Ta kaotas maailmameistriks tulnud soomlasele Ville Petteri Saarelale 27 sekundiga. Sander Pritsik sai 26. (+1.09) ja Andres Rõõm 29. koha (+1.16). Rimmo Rõõm oli 46. (+2.38).