Mõlemas paaris oli korduskohtumise eel seis väga intrigeeriv, sest Manchester United teenis võõrsilt 1:1 viigi ja Ajax 2:2 viigi. Täna pidid aga mõlemad kodumeeskonnad ehk United ja Ajax vastu võtma 0:1 kaotuse.

Manchesteri klubi valdas palli suurema osa kohtumisest, aga mängu läks juhtima hoopis Atletico. Hispaania klubi võiduvärava lõi 41. minutil Renan Lodi. Teisel poolajal seisis Atletico kaitses kindlalt ning United jäi võimaluste realiseerimisel hätta. Hea partii tegi Atletico väravas Jan Oblak.

Veidi sarnaselt kulges kohtumine ka Amsterdamis. Kohalik Ajax domineeris mängu, aga Benfica väravat kuidagi lahti ei suudetud muukida. Mängu alguses sahistas küll Sebastien Haller võrku, aga tabamus tühistati suluseisu tõttu. Lõpuks edeneski veerandfinaali Benfica, kelle eest lõi 77. minutil võiduvärava Darwin Nunez.

Meistrite liigas olid juba veerandfinaali pääsenud Inglismaa klubid Manchester City ja Liverpool, hispaanlaste Madridi Real ja Saksamaa suurklubi Bayern. Kolmapäeval on kahes viimases veerandfinaalis vastamisi Lille - Chelsea (avamäng 0:2) ja Juventus - Villareal (avamäng 1:1). Veerandfinaalpaarid loositakse kokku reedel.