Suusahüpetes võitis kõige nooremate ehk kuni 8-aastaste seas viimase etapi Mirko Sepman, kes edestas Martin Leppa ja tüdrukute parimat Anette-Marta Viksi.

Kuni 10-aastaste poiste hulgas võidutses Kristofer Kärp, Joonas Jürise ja Leonid Turovski ees. Tüdrukutest sai lätlanna Luize Codere järel teise koha Mari Liiv.

Kuni 12-aastaste poiste parim oli K-25 mäel esimese voorus 21 ja teises 21,5 meetrit hüpanud Oskar Ruukel, kes tuli ühtlasi ka Eesti meistriks. Teine oli Oliver Reijo ja kolmas Henry Hallik. Tüdrukutest võitis etapi ja Eesti meistritiitli Teele Uudeberg, Lisell Maksimovi ja Adeele Melanie Marguse ees.

Kuni 14-aastaste seas näitas pikimaid õhulende ja tuli Eesti meistriks Karel Pastarus, kes hüppas K-40 mäel 42,5 ja 42 meetrit ning edestas Ruubert Tederit ja Lauri Juuli.

Kõige vanemate võistlejate ehk 2007 ja varem sündinute hulgas võitis Andero Karp, kes hüppas 43 ja 45 meetrit. Teine koht läks Markkus Alterile ja kolmas oli Hanno Henri Reidolf. Tüdrukute N-16 vanuseklassi Eesti meistriks tuli Änni Perv.

Kahevõistluses võitis kuni 8-aastaste poiste hulgas Kaspar Kärp. Teine oli tüdrukute parim Anette-Marta Viks ja kolmanda koha sai Martin Lepp.

Kuni 10-aastaste poiste hulgas võidutses kahevõistluses Kristofer Kärp, kes edestas hüppemäel alles üheksandat õhulendu näidanud Robin Siilsalu ja lätlast Gatis Ernests Gatersit. Tüdrukutest sai lätlanna Luize Codere järel teise koha Mari Liiv.

Kuni 12-aastaste poiste noorte karikasarja viimase etapi ja ühtlasi Eesti meistrivõistluste esikolmikusse mahtusid Oskar Ruukel, Henry Hallik ja Oliver Reijo. Tüdrukute Eesti meistriks tuli Lisell Maksimov.

Kuni 14-aastaste seas võitis pikimat õhulendu näidanud Karel Pastarus, kes suutis oma esikoha säilitada ka murdmaarajal ja tuli Eesti meistriks Ruubert Tederi ees. Päeva teise sõiduajaga tõusis hüpete kuuendalt kohalt kolmandaks Ralf Rebane.

“Kahevõistluse hüppe ja sõiduga võin igati rahule jääda. Hooajaga olen kokkuvõttes ka rahul. Sai pingutatud ja oli nii paremaid kui halvemaid võistlusi. Siht oli saada poodiumile, sest võistlen endast aasta vanematega. Edasi tahaks minna kuhugi välismaale hüppelaagrisse ja sealt juba Oberhofi võistlustele,” ütles Pastarusele 12 sekundiga kaotanud Teder.

“Siht oli hooaeg lõpetada hästi, mis ka juhtus. Edasi on plaan kõvasti treenida ja valmistuda tulevateks võistlusteks,” ütles ka hooaja kokkuvõttes võitnud Pastarus.

Kõige vanemate võistlejate ehk 2007 ja varem sündinute hulgas võitis Hanno Henri Reidolf Richard Viksi ja Änni Pervi ees, kes tuli ühtlasi tüdrukute N-16 vanuseklassi Eesti meistriks.

“Noorte karikasarjaga hooajal 2021/2022 võib väga rahule jääda. Kõik etapid, mida kevadel planeerisime, said ka tehtud - ei jäänud midagi lumepuuduse taha ega kimbutanud piirangud. Samuti on hea meel muudatuse üle, mille alusel said kõik võistelda oma vanuserühmades olenemata hüppemäest. Suur tänu kõigile treeneritele, kes igapäevaselt panustavad noorte arengusse, mis võistlustel alati silma paistab. Lisaks suured tänud lastevanematele, kes aktiivselt etappidel kaasa elamas käivad ja jooksvaid küsimusi kohapeal aitavad lahendada. Kindlasti oli see viimaste aastate parim hooaeg ilmaolude, aga ka õnnestumise osas,” ütles võistluste juhataja ja peakorraldaja Karl Mustjõgi.

Kuna tegu oli hooaja viimase noorte karikasarja etapiga, siis selgusid ka koondarvestuse parimad. Koondarvestuses läksid kokku liitmisele kõik kahevõistluse ja suusahüpete võistlused ning maha arvutati kaks halvimat tulemust.

Hooaja parimad olid N-8 vanuseklassis Anette-Marta Viks, M-8 Martin Lepp, N-10 Luize Codere (eestlannadest oli Mari Liiv 4.), M-10 Kristofer Kärp, N-12 Teele Uuderberg, M-12 Oskar Ruukel, N-14 Sonora Nagle, M-14 Karel Pastarus, vabaklass Hanno Henri Reidolf.