Kuigi Paide alustas kohtumist teravamalt, siis oli ikkagi Flora see, kes 14. minutil Mark Anders Lepiku väravast kohtumist juhtima asus. Paide kaitsjad jäid kontrarünnaku tõrjumisega selgelt hätta ning Lepikul ei jäänud muud üle, kui pall mõne meetri pealt Mihkel Aksalust mööda suunata.

Teisel poolaeg muutusid Paide rünnakud selgelt ohtlikumaks ning see kulmineerus 66. minutil Markus Soometsa omaväravaga. Flora väravavahil Evert Grünvaldil õnnestus küll Sergei Mošnikovi esialgne löök hea tõrjega pareerida, kuid Soomets suunas seejärel palli väravajoone lähistelt õnnetult omaväravasse.

Sarnaselt eelmisele nädalale, kui Nõmme Kaljul lasti viimastel minutitel võiduvärav lüüa, ei suutnud Paide aga ka täna karmist saatusest pääseda. Konstantin Vassiljev demonstreeris 91. minutil oma klassi ja lõi 17 meetri pealt palli Aksalule püüdmatult alla paremasse nurka.

Flora jätkab peale Premium liiga kolmandat mänguvooru täiseduga, kuid on tabelis tänu halvemale väravatevahele Levadia ja Kalju järel kolmandal kohal. Paide on õnnestunud teenida kõigest kolm punkti ning jätkab kuuendal kohal.