Sõle spordihallis toimunud kohtumine oli avamängust palju tasavägisem. Esimese geimi võitis Bigbank 25:19, teine oli aga täiesti lahtine. Viigiseisul 24:24 ründasid täpselt Valentin Kordas ning järgmisel pallivahetusel hea kaitsemängu järel Martti Juhkami, kellele andis mõõdetud söödu libero Rait Rikberg.

Kolmandat geimi läks Bigbank juhtima koguni 14:5. Kõik näis tehtud, aga... Ootamatult hakkas juhtuma. Kaotusseisus 7:15 vahetas Selveri juhendaja Andres Toobal Karel Ellermaa asemel sidemängija kohale noorukese Sander Pärna. Siis pani Mihkel Nuut emotsionaalse ühemehebloki Martti Juhkamile, mis meeskonna käima tõmbas. Hea serviseeriaga toetas spurti Marx Aru ja ühtäkki jõutigi viigini 19:19. Lõppmäng siiski Bigbankile 25:23.

"Mitte üks mees, vaid julgelt pool võistkonda lasi kolmanda geimi eduseisus jala sirgu," noomis Bigbanki peatreener Alar Rikberg hoolealuseid. "Kui mäng pole läbi, ei tohi lõpetada mängimist ega suhtuda mängu üleolevalt. Et me niikuinii võidame ja võtame. Kui Selveril oli järjest õnnestumisi, mingi hetk ka õnne, mingi hetk veel ka kohtunike toetust.. ja mis siis juhtub? Kui ülikindlast eduseisust on alles 2-3 punkti, siis veel on meestel enesekindlust, aga paari puudutuse puhul näed, kuidas tehniliselt ollakse nii ebakorrektne, käed värisevad sellistel kogenud meestel. See ongi täpselt see ohu koht, kus lastes vastase nii raskest seisust mängu tagasi, võibki asi lappesse minna. Täna oli see väga lähedal."

Andres Toobal oli kohtumise järel rahul, et hoolealused võitlesid lõpuni. "Meie jaoks on tähtis see, et me iga punkti eest võitleme. Ei tasu mõelda, et peame võitma mängu või geimi. Kui võitleme iga punkti eest, siis võib ka loota, et geimi lõpuks ongi meil see 25 punkti. Täna oli hea näide, kuidas on sealt kaugelt tagant tulla võideldes välja," sõnas Toobal.

Albert Hurt tõi Bigbankile 13 punkti (+6), Martti Juhkami 12 (+3), Mart Naaber 8 (+8) ja Valentin Kordas samuti 8 (-1). Selveri poolel jõudis kolm meest kahekohalise skoorini: Timo Lõhmus 14 (+7), Oliver Orav 13 (+6), Marx Aru 10 (+7).

Vigastatud Mihkel Varblane käis Selveri eest vaid servimas, Denis Losnikov tõmbas selga valge särgi ja osales liberona.

Teises paaris juhib TalTech Pärnu VK vastu samuti 2:0, kuid mängud on olnud oluliselt võrdsemad. Esimese matši võitis TalTech 3:2 ja eile võõrsil 3:1. Seeria peetakse kolme võiduni.