Osaka läks teises ringis vastamisi venelanna Veronika Kudermetovaga (WTA 24.). Kudermetova sai kahes setis Osakast jagu 6:0, 6:4.

Osaka mängu jäi varjutama avasetis juhtunud intsident, kui üks naisfänn solvas Jaapani tennisisti, karjudes üle areeni: "Naomi, you suck!". Tol hetkel oli Osaka maas 0:1, avasetis ta ühtegi geimi ei võitnudki.

Juhtunu järel läks Osaka pukikohtunikuga solvangust rääkima. Kohtunik teatas aga, et ei saa otseselt midagi ette võtta, sest ei teadnud, kes solvavalt sõna võttis. Osaka jätkas mängimist, kuid oli juhtunust selgelt häiritud.

Kohtumise ajal pisaratega võidelnud Osaka tunnistas mängu järel, et solvang häiris teda väga. "Mind on varemgi solvatud ja siis pole see mind häirinud. Kuid siin... Olen vaadanud videosid, kuidas Venus ja Serena Williamsit on siin solvatud. Kui te pole seda varem näinud, peaksite vaatama," viitas Osaka 2001. aasta Indian Wellsi turniirile, kus õdedest tennisetähti võistlusel solvati. Ameeriklannad boikoteerisid järgmised 14 aastat Indian Wellsi võistlust.

"Ma ei tea miks, aga see kõik tuli mulle taas pähe ning hakkas end kordama," tõdes Osaka.

Kudermetova kohtub järgmises ringis tšehhitari Marie Bouzkovaga (WTA 97.). "Naomi vastu oli väga raske mängida. Ta on suurepärane tennisist, hea võitleja, aga olen õnnelik enda esituse üle," vahendas Sky Sports venelanna sõnu.