Mõlemad Levadia väravad sündisid penaltist. 17. minutil realiseeris 11 meetri trahvilöögi Zakaria Beglarišvili, 86. minutil serblane Marko Putincanin.

"Esimene penalti oli 50-50. Minu mängija ütles, et ta ei ole kedagi puutunud. See on kohtuniku otsustada, mis seal oli. Mängust meile väravat ei löödud, kuigi Levadial oli selleks päris palju võimalusi. Oma mängijatega jään ma väga rahule," kommenteeris Soccernet.ee otseülekandes Legioni peatreener Denis Belov.

Levadia ääremängija Artur Pikk: "Esimene poolaeg ei läinud meie jaoks nii hästi. Tegime palju praake, kaotasime teisi palle. Teisel poolajal oli mäng juba meie kontrolli all. Hästi tegutsesime. Hästi hoidsime oma positsioone. Kõige tähtsam on võit ja kolm punkti, pole vahet kas seis on 5:0 või 2:0."

Väärt võidu sai ka Tartu Tammeka, kes alistas Kohtla-Järvel toimunud kohtumises Narva Transi 2:0 (41. pen. Sander Puri, 83. Artur Uljanov).

Päeva esimeses mängus oli FC Kuressaare 3:0 parem Tallinna Kalevist. Kübaratriki tegi teisel poolajal Mattias Männilaan.

Homme on Premium liigas vastamisi Nõmme Kalju ja Pärnu Vaprus (kell 14.30) ning Paide Linnameeskond ja FC Flora (17.15).

Tabeliseis: