Sõjategevusest Ukrainas ei saa üle ega ümber. Räägime mõjudest ning pähe potsatavatest mõtetest, kiidame leedulaste suurklubi Kaunase Žalgirist, kes on väga sirgjooneliselt ja väljendusrikkalt hukka mõistnud Venemaa agressiooni.

„Pihtas Põhjas“ kolmik kutsub omalt poolt kõiki kuulajaid osalema oksjonil, mille tulu läheb Ukraina abistamiseks, sihipäraselt MTÜ-le Eesti Pagulasabi.

Oksjonile on pandud komplekt – rariteetne Janar Taltsi Eesti koondise mängusärk, podcasti tegijate autogrammidega (särk tehtud Taltsi viimaseks koondisemänguks Serbiaga), PAF Eesti-Läti korvpalliliiga sini-must-valge mängupall, autogrammidega ja raamat „Eesti korvpall. Esimene sada 1920-2020“, autogrammidega.

Pakkumisi ootame e-maili aadressile: pihtaspohjas@delfi.ee. Teeme koos toetusavalduse Ukrainale!

Gregg Popovichist sai NBA kõigi aegade kõige kõvem treener. Või kas ikka sai? Mitu tiitlit tal on? LeBron James tahab teha Valmo Kriisat, Brooklyn Nets sattus hämmastaval kombel peksupoisi rolli.

Venemaa klubide kõrvaldamine Euroliigast pöörab tabeliseisu mõnede klubide osas täiesti kiiva. Osad klubid, mis varem olid joone all on ühtäkki play-offi tiimid ja vastupidi. Sander Raieste suurpärane esitus tiitlikaitsja Istanbuli Anadolu Efesi vastu. Kuidas on võimalik, et Shane Larkin jäi Euroliiga mängus nullile?

Gert Kullamäe meenutab imetabast kohtumist legendaarse naiskorvpalluri Uljana Semjonovaga. Moskvas. Liftis. Mis segastel asjaoludel see kõik toimus? Aasta oli siis 1986.

Janar Talts & Co näitavad Eesti esiliigas klassi ning lasevad seeläbi ülepaisutatud kiidulaulust õhku välja. Esiliiga tasemel on veel tõusta küll ja küll.

Eeloleval nädalal stardib USA üliõpilasliiga finaalturniir ehk märtsihullus (March Madness). Eestlastel on omad lootused, eelkõige seotud Arizona (Kerr Kriisa), Saint Mary's (Matthias Tass, Leemet Böckler) ja Wisconsini (Markus Ilver) ülikooliga.

Head kuulamist ja aitame Ukrainat!

Otsige taskuhääling "Pihtas Põhjas" ülesse Apple podcastist, Soundcloudist ja Spotify rakendustest, hakake jälgijaks ning uued saated jõuavad teieni kiirelt ja mugavalt.

1x
00:00