Zverev eemaldati veebruari lõpus Acapulco turniirilt ebasportliku käitumise eest, kui sakslane kaotas enesevalitsemise pärast paarismängu kaotust. Sakslane tagus reketiga mitu korda agressiivselt vastu peakohtuniku pukki ning sai hiljem 40 000 dollari suuruse rahatrahvi ja kaotas kogu teenitud auhinnaraha.

Meeste tennise katuseorganisatsioon ATP määras mehele ühtlasi kaheksanädalase võistluskeelu, mis läheb täitmisele, kui Zverev järgmise 12 kuu jooksul sarnase teoga hakkama saab. Lisaks määras ATP tennisetähele veel 25 000 USA dollari suuruse trahvi.

Nüüdseks on Zverev ka meediale juhtunu osas lähemalt selgitusi jaganud. "See on minu jaoks jätkuvalt piinlik. Ei ole meeldiv tunne riietusruumis ringi kõndida," vahendas BBC Zverevi sõnu. "Aga me kõik teeme vigu, olen ka inimene. Garanteerin, et ma ei käitu enam kunagi niimoodi. See oli kindlasti mu elu halvim hetk."

Zverev avaldas, et teeb enda kallal tööd, et seda rohkem ei juhtuks. Tennisisti sõnul tegeleb ta mediteerimisega. "Kõigi elus on stressirohked olukorrad, kus midagi sellist juhtub. Ma pole ei esimene ega viimane, kellega midagi halba väljakul juhtub."

"Kui peaksin seda uuesti tegema, on teil absoluutne õigus mulle võistluskeeld panna," lisas Zverev. "Kui see peaks uuesti juhtuma, siis järelikult pole ma sellest õppinud. Minu arvates väärivad kõik elus teist võimalust, aga kui keegi korduvalt midagi teeb, siis järelikult pole ta õppinud."