Eesti meisterklubi käesoleva hooaja tulemused on VTB liiga kodulehelt pühitud.

Aga ärgem unusta, Kalev/Cramo alistas 2021. aasta 1. novembril koduväljakul Moskva armee spordiklubi 67:56. Ükski meeskond ei jäänud Kalevil VTB liigas alistamata.

Eesti jaoks huvitavaid teemasid hakatakse järgmisel nädalal paika panema FIBA ehk rahvusvahelise korvpalliliidu tasandil. 18. märtsil peaks selguma 2025. aasta Euroopa meistrivõistluste finaalturniiri mängude korraldajad ja mine tea, äkki tekib Eestil uus võimalus kandideerida korraldajate ringi. Miks? Aga seepärast, et nii Ukraina kui ka Venemaa olid kandidaatriikide hulgas, mida nad tänasel päeval enam kindlasti pole.

Basket TV-l õnnestus teha eksklusiivne intervjuu treeneriga, kes on võitnud Euroliiga. Seda ei juhtu just iga päev.

Praegune St. Peterburi Zenidi loots 49-aastane hispaanlane Xavier Pascual on Euroliiga uuemal ajastul (alates 2000. aastast), noorim peatreener, kes saanud pea kohale tõsta Euroliiga võidutrofee. See juhtus 2010. aastal Pariisis, Barcelona meeskonna eesotsas, vanust oli Pascualil toona 37.

Võiduprotsendilt on Pascual Euroliigas paremuselt viies peatreener, teda edestavad vaid tõelised suurnimed – Dimitris Itoudis, Ettore Messina, Pablo Laso ja Željko Obradovic.

Head vaatamist!