Tasavägist heitlust võis Tapal eeldada, sest hooaja esimeses pooles said tapalased Kehra üle võidud nii Balti kui ka Eesti liigas, kuid viimati vannuti kodusaalis 23:27 alla. Tänavused kaks võitu olid Tapa jaoks märgilised, sest viimase viie aastaga peetud 15 omavahelisest kohtumisest oli Kehra 13 võitnud.

Kohtumise algul tundus, et kehralased olid ründemängu jätnud poolsada kilomeetrit loode poole. Seitsme minutiga ei saadud mängust ühtki väravat, tõsi üks "süüdlasi" oli hästi tõrjunud Tapa väravavaht Artur Oganezov. Ei hiilanud visketäpsusega võõrustajadki ning seitsmendaks minutiks juhiti 3:1.

David Mamporia tõi peagi tabloole viigi ja 12. minutil viis Sigmar Seermann külalised esmakordselt juhtima, 6:5. Kiirelt vastasid Vahur Oolup ja kahel korral Marcus Rättel ning uuesti oli peal Tapa. Ülimalt võrdne heitlus jätkus avapoolaja viimase minutini.

Kehra jäi vähemusse, aga Mikola Naumi asendamine väljakumängijaga ning pallikaotused viisid selleni, et Ilja Kosmirak saatis palli kaks korda tühja väravasse ja Tapa võitis poolaja 17:15. Teise pooltunni algul jäi Kehra neljaks minutiks vähemusse, aga oluliselt kaugemale vastast eest ei lubanud.

Pigem vastupidi, sest Danil Gumjanov viskas 36. minutil seisuks 18:17. Täiskoosseisudes mängides jäid kehralased aga kaheksaks minutiks väravata ning Marten Saar viis Tapa 22:17 juhtima. Vahe kärises veelgi, sest 20-minutilise perioodi jooksul suutis külalismeeskond kaasa sõitnud fännide marulisest toetusest hoolimata vaid kaks väravat visata.

Põhjuseid oli laias laastus üks – ka ilma ametliku statistikata võis 26-aastasel Oganezovil tapalaste väravasuul kokku lugeda oma 20 tõrjet. 55. minutil tõi Kosmirak tabloole kohtumise suurima vahe, kui seisuks 28:19 viskas.

Tapa lõpetas veebruari algusest kestnud üheksamängulise kaotusteseeria 30:23 võiduga. Oolup viskas võitjate kasuks kaheksa, Saar ja Kosmirak viis väravat. Kaotajate täpsemad olid Mamporia seitsme, Gumjanov kuue ning Alvar Soikka ja Anton Borovski kolme tabamusega.