Valitsuse eriotsusega saab Chelsea Inglismaa kõrgliigas jätkata ning klubi 1400 töötajat (sh mängijad) saavad palka edasi, kuid müügiprotsess on tänasega pausile pandud. Goal.com kirjutab, et meeskonda saab endiselt müüa, kui sellest ei lõika kasu Abramovitš või Venemaa Föderatsioon. Klubi on hetkel valitsusega järgmiste sammude arutamiseks läbirääkimistes.

Samuti ei tohi Chelsea müüa üksikpileteid, fännitooteid ega soetada uusi mängijad. Hooajapiletite omanikud võivad meeskonna kodumängudel edasi käia.

Uute mängijate soetamise keeluga kaasneb ka keeld olemasolevaid lepinguid pikendada, mistõttu kardetakse, et Chelsea jääb suvel ilma Saksamaa koondise keskkaitsjast Antonio Rüdigerist, kes võib klubist vabaagendina lahkuda. Lepingud on lõppemas ka hispaanlasel Cesar Azpilicuetal ja taanlasel Andreas Christensenil ning mitmel talendikal noormängijal, kellega Chelseal pikemad plaanid olid.

Ebaselge olukord on pannud mõtlema ka Chelsea sponsorid. Esimeste seas teatas telekommunikatsioonifirma Three, et nende sponsorleping klubiga on nüüd "ülevaatamisel".

Chelsea peab oma järgmise liigamängu juba täna õhtul, kui kell 21.30 kohtutakse võõrsil Norwichiga.

Chelsea valdustes on hetkel nii UEFA meistrite liiga, UEFA superkarika kui ka FIFA klubide MM-i trofee.

Jaga
Kommentaarid