Avamängu Pariisis 1 : 0 võitnud PSG läks korduskohtumist Madridis Kylian Mbappe 39. minuti väravast juhtima. Mängu saatuse otsustas aga Karim Benzema kübaratrikk ehk kolm väravat, mille Reali ründestaar lõi 61., 76. ja 78. minutil.

Hispaania podcast'i "El Partidazo de COPE" teatel tormas PSG president koos oma spordidirektori Leonardoga riietusruumide alale, et üles otsida väljakukohtunik Danny Makkelie, kuid marssis sisse valest uksest, sattudes silmitsi hoopis Madridi Reali delegaadi Mejia Devilaga.

Kui Al-Khelaifi märkas, et üks Reali töötajatest iga tema liigutust on filminud, olla ta saanud maruvihaseks ning karjunud "Ma tapan su ära", nõudes video kustutamist. Katari ärimehe viisid lõpuks staadioni ruumidest ära tema enda turvamehed.

Al-Khelaifile ei mahtunud väidetavalt pähe, kuidas Benzemale tema esimese värava eel PSG väravavahile Gianluigi Donnarumma survestamise eest viga ei määratud.

Ajalehe Marca teatel sattusid pärast mängu tulisesse sõnavahetusse ka Neymar ja Donnarumma, keda meeskonnakaaslased riietusruumis lahutama pidid.