Kreeka-rooma maadluse kehakaalus -97 kg alistas eestlane avaringis sakslase Patrick Neumaieri punktidega 5:3. Veerandfinaalis võitis Karelson serblast Aleksandar Simovici 6:4. Poolfinaalis tuli Karelsonile vastu Austria sportlane Markus Ragginger, kes on eelmise aasta U23 vanuseklassi EM ja MM pronksmedalist. Finaali pääses austerlane, kes võitis eestlast ülekaalukalt 9:0. Sama seisuga kaotas Karelson ka pronksimatši Türgi maadlejale Mustafa Olgunile ning jäi U23 Emil viiendaks.

Edvin Kin ja Andreas Välis piirdusid mõlemad vaid ühe matšiga. Kehakaalus -77 kg maadlev Edvin Kin kaotas avaringis armeenlasele Ašot Kirakosjanile 5:1 ning lohutusringi ei pääsenud. Andreas Välis kaotas kehakaalus -87 kg avaringis Poola maadlejale Szymon Szymonowiczsile 1:3 ning ei pääsenud samuti edasi maadlema. Kini lõppkoht U23 EMil 9. ja Välisel 10.

Neljapäeval alustavad võistlemist Eesti naismaadlejad Viktoria Vesso ja Marta Pajula. Vesso kohtub kehakaalu -65 kg veerandfinaalis aseri Birgul Soltanovaga, Pajula kehakaalu -72 kg avaringis rumeenlanna Maria Nituga.