Päeva oodatuimas kohtumises ei pidanud karvavõrdki pettuma, sest PSG ja Madridi Reali vastasseis kujunes tõeliseks jalgpalliklassikaks.

Avakohtumise järel 1:0 eduseisu omanud Pariisi klubi alustas kohtumist äärmiselt tarmukalt ning kodumeeskond pidi avapoolajal leppima peamiselt palli järel jooksmisega. Kylian Mbappe suutis ka koguni kolmel korral Reali väravavõrku sahistada, kuid kahel puhul fikseerisid kohtunikud suluseisu. 39. minutil löödud värav tunnistati aga määrustepäraseks ning PSG asus võistluspaari kahe mängu kokkuvõttes 2:0 juhtima.

Teise poolaja algus kulges sarnaselt esimesele külalismeeskonna taktikepi all, kuniks nooruke PSG väravavaht Gianluigi Donnarumma jämedalt eksis. Madridi klubi esiründaja Karim Benzema ei jätnud võimalust kasutamata ning viigistas kohtumise seisu. Hiljem selgus, et värava olukorras oli ka tugevat vea hõngu, kuid Donnarumma protesteerimine lõppes üksnes kollase kaardiga.

Pärast viigiväravat sai 13-kordne Meistrite liiga võitja justkui uue hingamise ning 76. minutil läks Real Benzema väravast kohtumist 2:1 juhtima. Vaevalt jõudis aga pall uuesti mängu minna, kui PSG keskkaitsja Marquinhos selle kogenud prantslasele otse jalale mängis. Loomulikult ei jätnud Benzema kübaratriki võimalust kasutamata, tehes kahe mängu kokkuvõttes seisuks 3:2 ja lülitas sellega ka Pariisi tähtede armaada konkurentsist.

Kohtumise statistika:


Teises õhtuses paaris oli edasipääseja juba enne mängu algust praktiliselt selge, sest avakohtumises alistas Manchester City võõrsil Lissaboni Sportingu koguni 5:0.

Loomulikult lootsid Portugali klubi poolehoidjad möödunud aasta finalisti üllatada, kuid ilmselt oli nende jaoks vähemalt sama oluline see, et mitte mingil juhul oma antirekordit ei korrataks. Nimelt sai Sporting hooajal 2008/2009 Müncheni Bayernilt kahe mängu kokkuvõttes 12:1 ketuka ja sellest suuremat allajäämist pole Meistrite liiga sõelmängude ajaloos nähtud.

Manchesteris toimunud kohtumine lõppeski 0:0 viigiga, seega hundid said söönuks ja lambad jäid samuti terveks.