FISi rahvusvahelise võistlusel Soomes Tahkos saavutas juunioride koondise liige Rasmus Mesila 6.koha ning sõitis välja oma parimad FIS punktid 82.49. Teine juunioride koondise liige Aleksander Luik oli samal võistlusel 11. Kokku osales 27 sportlast viiest riigist.

Tahko FIS - Rasmus Mesila 6.koht

Eile toimusid samas kohas Soome juunioride meistrivõistlused, kust võtsid osa ka Mesila ja Luik. Mesila sai 13.koha ja Luik katkestas teises sõidus.

Lätis toimunud Baltic Cup algas kahe slaalomi võistlusega juunioride vanuseklassis, millest Hans Markus Danilas ühe võistluse võitis, kuid teise katkestas teises sõidus. Ako Armin Raid jõudis mõlemal võistlusel poodiumile, olles 13 mäesuusataja konkurentsis vastavalt kolmas ja teine.
FISi karikaetapil slaalomis oli Danilas teine, teisel laskumisel ebaõnnestunud Raid jäi üheksandaks. Paralleelslaalomis said Danilas ja Raid samuti vastavalt teise ja üheksanda koha.

Sigulda Cupil U12-U16 noorte seas jõudsid slaalomis kõik meie poisid poodiumile. U16 vanuseklassis võitis Renet Riitsalu ja U12 poiste seas oli parim Andre Sarri. U14 vanuseklassis oli Erik Bergström teine.
Tüdrukutest oli U16 vanuseklassis eestlastest parimana Emma Tammemägi viies.

Paralleelslaalomis sai U12 tüdrukute vanuseklassis Linda Marie Zlobin viienda koha. U16 tüdrukute seas oli Emma Tammemägi neljas, veerandfinaali jõudsid ka viienda koha saanud Hanna Gret Teder ja seitsmenda koha välja sõitnud Vanessa Viitkin.
U12 poistest tõusis kolmandale poodiumi astmele Laurits Lauk ja viies koht kuulus Andre Sarrile. U14 vanuseklassis pidi Erik Bergström finaalis tunnistama leedulase paremust ja sai teise koha. U16 vanuseklassis Renet Riitsalule neljas koht.

FIS Baltic Cupi hooaja viimane etapp toimub koos Eesti meistrivõistlustega Põhja-Soomes Pyhäl. Noorte U12-U16 Baltic Cup võistlused ning Eesti meistrivõistlused 15.-19.märtsil ja sellele järgneb 22.-26.märtsil FIS Baltic Cup koos Eesti meistrivõistluste ning Läti juunioride meistrivõistlustega.