Naiste sõidus võttis ülikindla norralanna Tiril Eckhoff, kes juhtis sõitu esimesest lasketiirust kuni finišini. Viimases tiirus tegi norralanna küll kaks eksimust, kuid tema võitu see ei vääratanud.

Ta edestas kõik neli tiiru puhtalt lasknud ja 17. kohalt alustanud Dorothea Wiererit (Itaalia) 15,9 sekundiga. Kolmandaks jäi sakslanna Denise Hermann kolme trahviga (+19,5).

Kõik kolm võistlustules olnud eestlannat suutsid kohti parandada. 29. kohalt alustanud Tuuli Tomingas lõpetas 26. kohal (1; +2.22,9). Punktikohale kerkis ka Regina Oja, kes tõusis kolme koha võrra 35. positsioonile (+3.09,0). Oja käis kahel trahviringil. Susan Külm tegi lasketiirudes küll neli eksimust, aga tõusis 57. kohalt 49. reale (+4.43,8).

Meeste 12,5 km sõidu võitis prantslane Quentin Fillon Maillet, kes püsis terve võistluse vältel esikohal ning tegi oma ainsa eksimuse alles viimases tiirus.

Teise koha nimel heitlesid viimastel meetritel sakslane Erik Lesser ja itaallane Lukas Hofer. Tiirudes eksimatult tegutsenud Lesser (+8,2) haaras finišisirgel pikema õlekõrre ja edestas ühel trahviringil käinud Hoferit lõpuks 0,6 sekundiga.

Ainsa meite mehena jälitussõitu edenenud Kalev Ermits loovutas täna viis kohta ning oli 55. (6; +2.07).

Järgmisel nädalal jätkub laskesuusahooaeg juba Otepää MK-etapiga.