Kilbi võiduaaeg oli 1.56,03. Koheselt tema selja taga ületas finišijoone Martin Himma. „Suusk oli täna niivõrd libe, et ei pidanudki nii palju vaeva nägema, et teistest ette saada. Sõitsime Martiniga kohe algusest peale kahekesi koos kuni viimaste meetriteni välja. 5 km enne lõppu proovisime korra üksteisest eest ära saada, aga võitja selgitamine jäi ikka lõpu peale,” kirjeldas Kilp tänast sõitu.

Kolmandaks tuli eelmise aasta septembris võistluskeelu alt vabanenud kahekordne murdmaasuusatamise olümpiavõitja Andrus Veerpalu, kes kaotas Kilbile kolme minuti ja 12 sekundiga. Esikuuikusse mahtusid veel Vahur Teppan, Andres Juursalu ning Kaspar Vaher.

Naiste seas võidutses Mannima ajaga 2.13,46. Talle järgnesid Johanna Udras (2.16,06) ja Teesi Tuul (2.16,39). Esikuuikus lõpetasid veel Teiloora Ojaste, Merilin Jürisaar ning Anette Kasemets.

Liidrisärgiga starti läinud Mannimaa jäi võistlusega rahule. „Haanjas on hea rada ja sobib mulle hästi, aga tunnen, et täna ei olnud jõudu ja kõige kergem just ei olnud. Sõitsime päris paljude meestega ikka koos ning lõpupoole sain ka natuke loodust nautida,” sõnas Mannimaa.

Selle hooaja meeste koondvõitja oli Andres Juursalu, naistel Tatjana Mannimaa ning võistkondadel Suusasemud I.