Pärast Venemaa – Ukraina sõja algust on eelisseisus olnud pallimängijad, kelle leping oleks paariariigis läbi saanud sel suvel. Hackett oli üks neist, aga Itaalia meedia andmetel olid temagi läbirääkimised CSKA-ga pikad ja pingelised.

Ühest küljest võib Venemaa klubidest aru saada, sest kes ikka tahaks lepinguid niisama korstnasse kirjutada. Idanaabrid teevad vähemalt avalikkuse ees näo, et varsti saab kõik korda ja suur sport läheb jälle lahti.

Tippklubide lootustele annab jõudu juurde ka Euroliiga, mis on Venemaa klubide kohtumised esialgu vaid peatanud. Tähtajaks määrati 21. märts – kui selleks ajaks pole sõda vaibunud, tühistatakse kõik Venemaa klubide osalusel peetavad mängud ja edasi minnakse ilma CSKA, Peterburi Zeniti ja Kaasani Unicsita. Tõenäosus, et Venemaa suudaks ennast isegi nii pehme organisatsiooni kui Euroliiga silmis rehabiliteerida, kahaneb iga päevaga.

VTB Ühisliiga, mille liige Kalev/Cramo enam ei ole, lubab mängudega jätkata juba pühapäeval. Seega saab õige pea näha, millised välismaalased pole kas suutnud või tahtnud sõja tõttu Venemaalt lahkuda.

Jaga
Kommentaarid