Crvena zvezda fännid karjusid Serbia kõrgliiga mängus Vozdovaciga korduvalt "Venemaa!, Venemaa!".

Sooje suhteid Venemaaga kinnitas ka Terzic. Suhtumist pole muutnud ka Venemaa kallaletung Ukrainale. Crvena zvezda peasponsor on Venemaa energiagigant Gazprom.

"UEFA pole meilt nõudnud, et me Gazpromi logo särgilt eemaldaks ja loodan siiralt, et see nii ka jääb. Gazprom on Crvena zvezda juures olnud 2010. aastast ja kahtlen sügavalt, kas oleksime ilma nendeta finantsraskused üle elanud. Inimesed, kes armastavad Crvena zvezdat, ei unusta kunagi, mida Gazprom on klubi heaks teinud," vahendas Terzici sõnu Daily Mail.

"Me ei kiida heaks, mida FIFA ja UEFA on Venemaa klubidele teinud. Rahvusvahelises õiguses pole selleks mingit alust. Euroopas on tekkinud Venemaa-vastane hüsteeria. Poliitika sekkus sporti üle igasuguse mõistuse. Venemaa inimesed on serblastega alati lähedased olnud ja see jääb igavesti nii," lisas Crvena zvezda peasekretär.

Eelmisel nädalal peetud Crvena zvezda ja Partizani derbis paistsid Venemaa toetamisega silma ka Partizani fännid, kes olid ühendanud Venemaa ja Serbia lipud.

Belgradi Partizani fännid Venemaad toetamas.
Jaga
Kommentaarid