"Mul on Venemaa mängijatele küsimus. Miks te istute nagu s*tapead ja ei ütle midagi? Minu riigis tapetakse naisi, emasid, lapsi. Aga te ei ütle midagi, te pole andnud ühtegi kommentaari," ütles Jarmolenko Instagramis avaldatud videopöördumises.

"Öelge mulle, palun, mis juhtuks, kui te kõik koos näitaks inimestele, mis tegelikult minu riigis toimub. Tunnen nii mõndagi teist ja te olete mulle öelnud, et nii ei peaks asjad olema ja president (Vladimir Putin) käitub valesti. Kutid, teil on rahva seas mõjuvõimu. Palun teid, et te seda kasutaksite."

Lisaks naeruvääristas Jarmolenko Venemaa koondise kaptenit Artjom Dzjubat, kelle masturbeerimisvideo lekkis 2020. aastal internetti.

"Tean, et osadele teist meeldib kaamera ees oma mune näidata, aga nüüd on aeg neid näidata ka päriselus," rääkis Jarmolenko.

32-aastane Jarmolenko kuulub Ukraina viimase kümnendi edukaimate jalgpallurite sekka. Ta on koondise eest löönud 106 mängus 44 väravat. Klubijalgpalli mängib Jarmolenko Inglismaa kõrgliigas West Ham Unitedis.

Jaga
Kommentaarid