Esimesed üheksa minutit suutis Mella kaitse hoida vastased nulli peal ning samal ajal lõpetas algspurdi külaliste poolt resultatiivselt Marta Vinogradova, kes tegi seisuks juba 5:0. Palju väiksemaks Kehra vahet ei saanud ning kuigi Katarina Übner tõi võõrustajatele tabloole numbrit 6:10, siis poolaja lõpp kuulus täielikult Reval-Spordile. Enne vaheajale minekut lõpetas Inga Bušina ühe paljudest Mella kiirrünnakutest ning seis oli juba 21:8.

Teine poolaeg mängupilti suurt muutust ei toonud, kuigi esimesed kümme minutit visati väravaid kordamööda ja Karina Mere väravast 44. minutil püsis vahe veel kolmeteistkümne peal. Seejärel võttis Reval-Spordi treener aja maha, millele järgnes taas Mella 9:2 spurt. Lõppseisuks tegi Karina Kuul Kehra poolt vaadatuna viimastel sekunditel 18:41.

"Täna oli näha, et kõikidel tüdrukutel silmad särasid ja mänguisu oli suur. Alguse väikesest närvilisusest saime üle üksteist toetades. Kõik olid valmis võtma vastutust. Vaatamata suurele võidule, leiab siiski pisidetaile, mida me tulevikus parandada saame," ütles eile Mella kasuks seitse väravat visanud Anastasjia Bušina.

"Meil on tänavune hooaeg kaunis raskelt läinud. Mella pink on pikk ja nad mängivad suhteliselt agressiivset käsipalli, millega me ei suuda kaasa minna. Rünnakul ei suutnud keegi väikese vigastusega maadelnud mängujuht Merili Heinla kohta täita. Seis on praegu selline aga teeme tööd edasi ning varsti on juba ees uus mäng, kus loodame oma sooritust parandada," võttis mängu kokku Kehra treener Indrek Lillsoo.

Mella poolelt oli täna taas resultatiivseim Angelika Šalk, kes viskas kaheksa väravat. Kehra kasuks skooris Karina Mere viiel korral. Reval-Sport jätkab meistrivõistluste liidrina, olles võitnud kõik neli kohtumist. Neile järgnevad mängu vähem pidanud HC Tabasalu/Audentes ja Aruküla/Mistra. Kehra ei ole veel punktiarvet avanud.