"Ma ei ütleks, et asi oli lõpus kinni. Meil oli esimesel poolajal ja kolmandal veerandajal päris palju võimalusi edu kasvatada. Kui olime kümnega ees, oleksime pidanud seda kasvatama või hoidma. Oleksime pidanud mängu lõpus rohkemaga ees olema, mitte punkt-punktis mängima. Viimastel minutitel võib mäng ükskõik kumba kasuks minna,"rääkis Kotsar pärast mängu.

Mida minut edasi, sedda juhuslikumaks Poola koondise surve Eesti rünnakud muutis. Loogilisi viskekoht tekkis vähe ja Eestit hoidsid mängus 211 cm pikkuse Kotsari kaugvisked.

Täpselt nii - kaugvisked, mis on tema jaoks tõeline haruldus. Kahe profihooaja jooksul on Kotsar Saksamaal teele saatnud ühe kolmese ja seegi on mööda läinud. Kotsar on varasematel aastatel lubanud kaugvisete kallal kõvasti tööd teha ja vähemalt esmaspäeval olid viljad käes.

"Natuke oli kõike selles, miks meie rünnak piisavalt hea polnud. Vaimne väsimus, füüsiline väsimus, Poola surve," loetles Kotsar asju, mis Eestil vajaka jäid.

Vaatamata kaotusele on Eesti seis MM-valiksarja D-grupis igati rahuldav. Neljast võistkonnast jääb valiksarja teisest ringist välja vaid viimane. Praegu tundub, et selleks on Poola. Eesti edestamiseks tuleb neil võita mõlemad kohtumised ja loota, et Eesti enam võidulisa ei teeni. Pärast jaanipäeva peetavates mängudes on nii Eesti kui ka Poola vastasteks Iisrael ja Saksamaa.

"Kokkuvõttes olen kuttide üle uhke. Kõik panid täiega. Kõik võitlesid kogu aeg ja keegi meist 15-st ei võtnud lõdvalt," ütles Kotsar, keda ootab kolmapäeval ees reis koduklubi Hamburg Towersi juurde.