Vene oli mängus kogu hingega sees. Kohati muutus ta enda kohta harvanähtavalt emotsionaalseks ja vihaseks. Pole ime, kui visked aina mööda lähevad ja oma tiimi edu kahaneb.

Vene tabas 11 viskest vaid kaks ja tegi kolm pallikaotust. Neist viimane oli saatuslik ründeviga 1,4 sekundit enne lõppu.

„Minu kapsaaeda läheb jah mitu asja, mõni rünnakul, mõni kaitses. Ikka ju tahad võita. Mõlemad meeskonnad avaldasid teineteisele palju survet, oli parajalt madistamist. Kui tormasin viimasele rünnakule, käis korra peast läbi, et proovin kolmest. Ma ei tea, miks ma seda ei teinud,” rääkis ta.

Pärast seda, kui Eesti esimesel veerandajal enam kui kümne punktiga ette läks, oli mäng väga pingeline. Mõlemad tiimid tegid rohkelt praaki.

"Palju vigu jah, mõlemalt poolt. Tundus, et ise tegime eriti palju vigu, oli praaki, selliseid väikseid asju. Hea oli see, et olime kogu aeg mängus sees, enamuse ajast juhtisime. Märdi (Rosenthal - toim.) viies viga oli valus. Pärast tuli meil kohe kaks pallikaotust otsa, mis said paljuski otsustavaks," ütles Vene.

Kaks võitu ja kaks kaotust saanud Eesti kohtub MM-valiksarja esimese ringi lõpetuseks suvel Saksamaa ja Iisraeliga. Poolal on üks võit ja kolm kaotust. Eestist möödumiseks on neil vaja võita mõlemad allesjäänud kohtumised ja loota, et Eesti kaotab nii Saksamaale kui ka Iisraelile. Omavaheliste mängude võrdluses jäi Eesti kahe puntkiga peale.