Esimese vooru järel näitas pikimat õhulendu Granerud ning Kobayashi pidi alles viienda tulemusega leppima. Teises voorus sai jaapanlane kirja aga 130,5-meetrise õhulennu ning kuna norralase hüpe kandus kõigest 128,5 meetri kaugusele, siis juhtuski nii, et mõlemad sportlased teenisid kahe hüppe kogusummas võrdselt 278,0 punkti.

Kolmanda oli reedel Lahtis võidutsenud austerlane Stefan Kraft (271,3 punkti) ning esimesena jäi medalita Ulrich Wohlgenannt (266,0).

Kuna sakslane Karl Geiger teenis täna alles viienda koha, siis tõusis Kobayashi 43-punktilise eduga ka uueks MM-sarja üldliidriks.

Eestlased ennast täna teise vooru ei suutnud hüpata. Artti Aigro teenis 110 meetri pikkuse hüppe eest 99,0 punkti ning lõpetas 45. kohal. Kevin Maltsevi hüppas 93,5 meetrit ja sai 66,5 punktiga põhivõistluse viimase ehk 50. koha.

"Võistlushüppel läksin ehk nö panema aga läks nagu läks. Protokoll ei valeta. Mis seal ikka. Kindlasti see nädalavahetus ei olnud minu lagi ja ootan üha enam lennumägesi, eesotsas Maailmameistrivõistlustega ülejärgmisel nädalal Vikersundis," kõlasid Aigro võistlusjärgsed kommentaarid.

MK-sari jätkub järgmisel nädalal Norras, kui toimub Lillehammeri MK-etapp.