Läbi aegade üheks paremaks jäähoki väravavahiks peetav Hašek leidis, et praeguses olukorras tuleks kõik Venemaa mängijad jäähokiliigast NHL minema lüüa, vahendab The New York Post.

Ovetškini käest küsiti reedel, kas ta toetab endiselt Putinit. Hokimees vastas seepeale, et ta ei taha end poliitikaga siduda.

„Ta ei ole lihtsalt argpüks, vaid ta on ka valevorst,” põrutas Hašek Ovetškini kohta. „Euroopas teab iga täiskasvanu, et Putin on hullumeelne tapja ja Venemaa ründab iseseisvat riiki ja selle kodanikke.”

„NHL peab koheselt peatama kõikide Venemaa hokimängijate lepingud! Kõik mängijad esindavad iseennast ja klubi, kuid lisaks ka oma riiki ning selle väärtusi. See on fakt. Kui NHL ei peata venelaste lepinguid, siis nad aitavad sellega kaasa ukrainlaste tapmisele.”

„Tahan lisada, et sellises olukorras oleks mul kahju sportlastest, kes mõistavad Vladimir Putini tegevuse hukka. Siiski pean praegusel juhul paremaks olukorda, kus venelaste täielik eemaldamine NHL-ist on vajalik,” lisas Hašek veel.

Jaga
Kommentaarid