Mis puudutab pealkirja, siis jutt on ülekilodest. Madis annab endale aru, et soov spordis läbi lüüa, tähendab üha kindlamaid piiranguid ja üha suuremat professionaalsust. Kõiges, mitte ainult ampsude lugemises.

Vähe teada on fakt, et juba kaks aastat on ta treeninud itaallasest juhendaja plaanide järgi. „Mind viis itaallasega kokku Eesti juunioride koondise treener Alo Jakin. Rääkisin oma Eesti treeneri Caspar Austaga läbi ja tundus hea variant. Minu jaoks muutus peaaegu kõik. Ma ei olnud kunagi nii spetsiifilisi lõike ja asju teinud. Professionaalsust tuli palju juurde, ja läbi selle ka arenguhüpe.“

Kuulajad saavad teada kui kiirelt pärast MM-i medalivõitu hakkas tiimidelt kõnesid peale tulema? Milliste tiimidega ta juba varem suhtles, pärast võite Ungaris Rahvuste Karika velotuuril? Mitme aastast lepingut Intermarche pakkus ja kuidas kõik lõpuks sobilikult lukku sai.

Ühtlasi ütleb Madis, et detsembri laager Intermarche'ga oli väga kainestav.

„Tiimi laager tõi mind maa peale. Sain aru, et ma olen täiesti tavaline rattur, kes läheb World Touri ja peab seal ennast tõestama hakkama. Kellestki pea jagu üle ma pole.“

Jõuame juttudega ka sinnamaani, et mullu oli õhus veel teinegi tiitlivõistluste medal.

Euroopa meistrivõistlustel, kus Madis Mihkels oli tegemas elu parimat eraldistarti, aga... Vestlust veab Ivar Jurtšenko.

Otsige taskuhääling "Jalgrattapalvik" ülesse Apple podcastist, Soundcloudist ja Spotify rakendustest, hakake jälgijaks ning uued saated jõuavad teieni kiirelt ja mugavalt.

1x
00:00