Larini näol on tegemist Kevin Renno Võitlusspordi Akadeemia Sportlase ja endise Premium liiga jalgpalluriga - Jõhvi Lokomotivi, Tallinna Kalevi ja Rakvere Tarva ridades pidas ta aastatel 2014-2016 Eesti meistriliigas kokku 44 kohtumist. Võitlusringis oli ta seni pidanud vaid ühe kohtumise. Estonian Academy of Kickboxing klubis treeniv Mihhailovskil oli kirjas 9 matši, kuid viimasest oli möödas viis aastat.

Otsustavad sündmused leidsid aset teises raundis. Larin suutis Mihhailovski jalalöökidega kõhupiirkonda esmalt nokdauni lüüa ning lõpetas matši seejärel juba maksahaagiga.

Xplosioni peamatšis tegi MMA debüüdi kogenud taipoksija Markko Moisar, kel vastas juba 27 vabavõitlusmatši kogemusega ukrainlane Aleksandr Krupenkin (7 võitu, 20 kaotust). Kolmest viieminutilisest raundist ei jõutud ära pidada esimestki, kuni ukrainlane oma paremuse käelukuga maksma pani.

"Oleksin tahtnud pigem püsti ära teha selle. Kartsingi, et ta viib mu kohe maha. Olin lollis olukorras, keerasin end ise valesti. Jäin liiga kauaks peale, oleksin pidanud sealt kohe ära põgenema. Kui hakkasin põgenema, sai ta mu käe kätte, mis oligi saatuslik moment. Kinkisin talle selle ruumi, kus ta mu käe jalge vahele võttis. Seal ei saa enam kõva mees olla ja välja rabistada, võib liigesest välja tõmmata," kommenteeris Moisar Delfile.

Invicta spordiklubis Henri Hiiemäe juhendamisel Xplosioniks valmistunud Moisar usub, et see ei jäänud tema viimaseks MMA matšiks. "Äge kogemus oli. Tänan toetajaid, kes mul aitasid selleks matšiks ette valmistada. Arvan küll, et mind võib veel MMA puuris näha. Päris huvitav kogemus oli. Kuna see oli ukrainlasele juba 28. ja mulle esimene MMA matš, ei ole üldse häbi olla kaotaja rollis," lisas ta.

Video Moisari ja Krupenkini matšist:

Peale õhtu peamatši kutsuti Krupenkin korraks veel ringi, sest eelviimases matšis puuris käinud ja kuni 60 kg meeste võitluses esimeses raundis jalgadega kägistusega ukrainlase Dmitro Vlasiuki alistanud brasiillasel Celso Rolim Junioril oli Krupenkinile sõnum: "Sa võitlesid praegu minu kohal! Tahan sind oma järgmiseks matšiks!" Xplosioni peakorraldaja Mirkko Moisar lubas selle sügisel ka ära korraldada.

MMA amatöörmatšides alistas Egert Messek kohtunike ühehäälse otsusega leeduka Marius Seputise ning Moldova võitleja Sergei Chelses oli sama kindlalt üle Randel Uibost.

Vahepalaks pakuti publikule professionaalset maadlusmatši, milles ameeriklane Zeus Malaki kutsus soomlase Stark Adderi.

Stark Adder (Soome) viskamas wrestlingu-matšis pikali Zeus Malakit (USA)akit (