Burnley, kes heitleb liigasse püsimajäämise nimel, suutis tänu Ben Mee 72. minuti väravale kohtumise võita ning tõusis ühtlasi tabelis 18. positsioonile.

Viimasest viiest liigamängust on Tottenham kaotanud koguni neli. Ainus võit pärineb eelmisest nädalavahetusest, kui üllatuslikult alistati 3:2 liidermeeskond Manchester City. Spursi peatreener Antonio Conte oli peale mängu antud intervjuus endale omaselt reljeefne ning viitas sellele, et kesiste tulemuste taga on pigem mängijad ja klubi, mitte peatreener.

"Ma pean klubiga rääkima. Tottenham peab nii minule kui ka klubile hinnangu andma. Ma ei suuda kaotamist taluda ja mul on kahju. Siin on kombeks treenereid vahetada, aga mängijad jäävad alati samaks. Ometi tulemused ei muutu," vihjas 2017. aastal Londoni Chelsea'ga Inglismaa meistriks kroonitud Conte, et sarnast edu ta Tottenhami koosseisuga saavutada ei suudaks.

Hoolimata kehvadest tulemustest püsib Spurs aga endiselt esineliku konkurentsis. Hetkel ollakse küll kaheksandal kohal, kuid neljandal positsioonil asuvast Manchester Unitedist jäädakse maha vaid seitsme punktiga.

Tabeliseis: