Bromley magistraadikohus mõistis 35-aastase Amrit Magari süüdi ning määras talle viieaastase lähenemiskeelu nii Raducanule kui ka tema perekonnale, vahendas BBC. Nimelt ilmus endine kuller mitmel korral maailma 12. numbri ukse taha. Esimesel korral otsustas ta kaunistada üht puud, mis tennisisti kodu aias seisis ja maja ukse taha kingikoti jätta.

Teisel juhul saatis ta Raducanule kirja, kuhu oli käsitsi joonistanud 37 kilomeetri pikkuse teekonna, mille ta väidetavalt jala läbis, et tennisisti kodu üles leida. Ühel juhul jättis Magar ukse taha lillebuketi armastuskirjaga. Magar jäi lõpuks vahele Raducanu isale Ianile, kui ta proovis verandalt varastada üht spordijalatsit, mille Ian oli sinna unustanud. Magar arvas, et tegu on tennisetähe jalatsiga.

Kõik vahejuhtumid leidsid aset mullu 1. novembri ja 4. detsembri vahel.

Kohus mõistis Magarile viieaastase lähenemiskeelu, mis kehtib Raducanu perekonna ning nende kodutänava kohta. Lisaks ei tohi 35-aastane mees külastada spordiasutusi, kus Raducanu parasjagu viibib. Lisaks mõisteti talle 18 kuud ühiskondlikult kasulikku tööd ja kaheksanädalane öine liikumiskeeld, mida jälgitakse elektroonilise jalavõru abil.

Kanadas Torontos sündinud, aga Suurbritanniat esindav Raducanu murdis mullu tennisemaailma tippu, kui jõudis Wimbledonil üllatuslikult neljandasse ringi ning US Openi suutis sootuks võita.

Jaga
Kommentaarid