Atletico pääses kohtumist juhtima 7. minutil, kui iluvärava kombineerisid Renan Lodi ja Joao Felix. Lodi andis täpse tsenderduse kasti ning Felix suunas peaga palli postipõrkest võrku. Kuigi Atletico domineeris suuremat osa kohtumisest, siis teise väravani ei jõutud.

Lõpuks sai tabamuse kirja hoopis United, kui vahetusest sekkunud 19-aastane Anthony Elanga pääses 80. minutil Atletico puuriluku Jan Oblakiga silmitsi ja lõi 1:1 viigivärava. Selle seisuga kohtumine ka lõppes.

Ka Benfica ja Ajaxi vaheline kohtumine jäi viiki. Dušan Tadic viis 18. minutil Ajaxi juhtima, aga 26. minutil sai omavärava kirja Sebastien Haller. Kõigest kaks minutit hiljem sahistas Elevandiluuranniku koondise ründaja võrku juba teisel pool platsi, tehes seisuks 2:1. Viimane sõni jäi siiski Benficale, kui Roman Jaremtšuki värav päästis Benficale viigi.

Haller tegi ühtlasi Meistrite Liiga ajalugu - temast sai esimene mängija, kes seitsme esimese Meistrite Liiga mänguga löönud koguni 11 väravat.

Mõlema paari korduskohtumised peetakse 15. märtsil.

ENNE MÄNGE:

Madridi Atletico lõpetas B-alagrupi Liverpooli järel teisel kohal. Kui Liverpool läbis alagrupi täiseduga, siis teise koha peale käis põnev heitlus Atletico, Porto ja AC Milani vahel. Lõpuks kogus Hispaania valitsev meister seitse punkti, Porto viis ja Milan neli silma. Manchester United võitis F-alagrupi Villareali, Atalanta ja Young Boysi ees.

Ajax oli üks kolmest võistkonnast, kes läbis alagrupi täiseduga. Hollandi klubi võitis mõlemad mängud nii Lissaboni Sportingu, Dortmundi Borussia kui ka Istanbuli Besiktase vastu. Benfica jäi E-alagrupis alla Müncheni Bayernile, aga edestas Barcelonat ja Kiievi Dinamot.