Juventuse ja Villareali mäng algas tormiliselt, kui juba 33. sekundil viis serblane Dušan Vlahovic (22) Juventuse juhtima. Muideks, jaanuaris Fiorentinast 70 miljoni euro eest üle ostetud Vlahovicile oli tänane mäng esimeseks Meistrite Liigaks. Juventus ei suutnud aga kiiret edu ära kasutada ning 66. minutil viigistas Dani Parejo võõrustajate poolelt seisus. 1:1 viigiga kohtumine ka lõppes.

Chelsea tegi samuti eduka alguse, minnes 8. minutil Lille'i vastu juhtima. Võrku sahistas sakslane Kai Havertz. 2:0 võidu kindlustas Londoni klubile 63. minutil Christian Pulisic.

Mõlemas paaris peetakse korduskohtumised 16. märtsil.

ENNE MÄNGE:

Tiitlikaitsja Londoni Chelsea võõrutab kell 22 algavas kaheksandikfinaalis Prantsusmaa meistrit Lille'i.

Chelsea lõpetas H-alagrupi Torino Juventuse järel teisel kohal. Alagrupi kuuest mängust võitis klubi neli, viigistas ühe ja kaotas ühe. Lille (11 p) võitis aga G-alagrupi Salzburgi (10), Sevilla (6) ja Wolfsburgi (5) ees.

Teises samaaegselt toimuvas kohtumises sõidab Torino Juventus külla Villarealile.

Juventus võitis H-alagrupi Chelsea, Peterburi Zeniti ja Malmö ees. Esmakordselt alates 2009. aastast Meistrite Liiga play-offis mängiv Villareal F-alagrupis Manchester Unitedi järel ja Atalanta ning Young Boysi ees teise koha.