Spurs pääses juba neljandal minutil matši juhtima, kui jaanuaris Torino Juventusest Inglismaale siirdunud Dejan Kulusevski viis külalised juhtima. Ilkay Gündogan viigistas aga 33. minutil seisu.

59. minutil läks Tottenham taas juhtima, sedapuhku oli värava autoriks Harry Kane. Inglane sahistas võrku ka veerand tundi hiljem, kuid VAR tühistas tabamuse suluseisu tõttu.

Viigiväravat taga ajanud City jõudis eesmärgini teisel lisaminutil, kui Riyad Mahrez realiseeris penalti. Viimane sõna jäi aga külalistele - Kulusevski leidis 90+5 minutil üles Kane'i, kes peaga palli võrku suunas.

Liidrile Cityle oli see Premier League'is esimeseks kaotuseks alates 30. oktoobrist, kui kodus kaotati Crystal Palace'ile 0:2.

Võidukad olid ka City lähimad jälitajad Liverpool ja Chelsea. Liverpool alistas 0:1 kaotusseisust 3:1 Norwichi, Chelsea oli 1:0 parem Crystal Palace'ist. Tottenham kerkis seitsmendaks 39 punktiga, aga neil on esinelikuklubidega võrreldes vastavalt kaks või kolm mängu vähem peetud.

City edu Liverpooli ees on kuus punkti, ent punasärkidel on üks mäng varuks. Ka Chelseal on üks mäng vähem peetud, aga nemad on maas 13 silmaga.

Teised tulemused:

Arsenal - Brentford 2:1

Aston Villa - Watford 0:1

Brighton - Burnley 0:3

Southampton - Everton 2:0