Just Latifi avarii tõi 2021. aasta hooaja viimasel etapil viis ringi enne sõidu lõppu rajale turvaauto, mis lubas Max Verstappenil (Red Bull) Hamiltoniga vahe kinni võtta, temast viimasel ringil mööduda ja maailmameistriks tulla.

Kuigi Latifi avariita oleks Hamilton võitnud karjääri kaheksanda MM-tiitli, astus ta Kanada vormelisõitja kaitseks välja.

"Vaimne tervis pole naljaasi," vahendas Hamiltoni sõnu portaal Motorsport Week. "Sotsiaalmeedias rünnatakse inimesi viisil, mida keegi ei vääri. Seda ei saa tolereerida. Peame avaldama sotsiaalmeediaplatvormidele survet, et inimesi kaitsta. Jah, nad teevad muutusi, aga mitte piisavalt kiirelt."

"Olen Nicholasega suhelnud ja tal on minu täielik toetus. Mõistan, kui raske on sellises olukorras olla. On tähtis, et Nicholas teaks, et inimesed tema ümber toetavad teda," lisas Mercedese sõitja.

Latifi on tunnistanud, et sai pärast Abu Dhabi GP-t Hamiltoni fännidelt või lihtsalt veebihuligaanidelt tapmisähvardusi. Londonis asuvasse koju naastes pidi ta palkama koguni turvamehed.