Tartu juhtis kolm minutit enne lõppu 68:62, aga viimasel minutil oli Rakverel hea võimalus ette minna. 24 sekundit enne lõppu pääses Tartu eduseisul 68:67 viskele Rakvere lätlane Toms Kedis, aga ta sai Tartu keskmängijalt Emmanuel Wembilt bloki. Wembi vormistas ka 15 sekundit hiljem pealtpanekust Tartu võidu.

Robin Kivi viskas Tartu kasuks 14 punkti ja 13 punkti jäi Oliver Suuroru arvele. Wembi kogus 12 punkti, 13 lauapalli, 3 vaheltlõiget ja 3 blokki. Rakvere kasuks tõi Aleksa Nikolic 15 punkti, 11 lauapalli ja 8 korvisöötu.

Tartu meeskonna lootsi Nikolajs Mazursi hinnangul tõi edu parem kaitsemäng. „Mõlemad meeskonnad mängisid väga füüsilist mängu. Võitsime tänase mängu kaitsega. Neljandal veerandil tegime vaheltlõikeid, saime kiirrünnakutest punkte ja edu sisse. Rünnaku poolel olime täna aga rabedad ja ei teinud alati õigeid otsuseid. Aga nagu selliste mängude puhul ikka, siis võidupunktid on peamised,“ sõnas Mazurs klubi pressiteate vahendusel.

Tartul (8-13) pole veel kadunud lootus kinni püüda viimasel play-off'i kohal asetsev Pärnu Sadam (10-10). Rakvere paikneb 4 võidu ja 17 kaotusega tabelis eelviimasel ehk 13. kohal.

Tartu mängija Oliver Suuroru intervjuu:


Kohtumine täispikkuses: