Kriisa meeskond Arizona Wildcats võttis kahe kaotuse kõrvale hooaja 23. võidu, alistades kodusaalis 83:69 Pac-12 konverentsi punase laterna Oregon State Beaversi.

Algviisiku mees Kriisa kogus 25 minutiga 6 punkti (kolmesed 2/4), 2 lauapalli, 6 korvisöötu, ühe bloki, ühe pallikaotuse ja ühe isikliku vea. Resultatiivsete söötude arvestuses oli ta oma võistkonna parim.

Pac-12 konverentsis asub Arizona 13 võidu ja ühe kaotusega jätkuvalt liidrikohal.

Tassi ja Leemet Böckleri meeskond Saint Mary's Gaels oli koduväljakul 69:64 parem San Francisco Donsist.

Tass alustas samuti algviisikus ja sai 34 minutiga kirja 6 punkti (kahesed 3/10, kolmesed 0/2). Kirja läks veel 6 lauapalli, üks korvisööt, 3 vaheltlõiget ja 3 isiklikku viga. Böckler koosseisu ei kuulunud.

Saint Mary'le oli see kuue kaotuse kõrvsale 21. võit. Lääneranniku konverentsis hoiavad nad 9 võidu ja 3 kaotusega teist kohta.

Jürgens ja Oral Roberts Golden Eagles kaotasid võõrsil 59:77 North Dakota State Bisonile.

Jürgens alustas algviisikus, aga 13 minutiga punktiarvet ei avanud. Mööda läksid kõik kolm kahepunktiviset. Küll aga korjas ta 4 lauapalli ning tegi ka ühe vea.

Oral Roberts on võitnud 17 ja kaotanud 9 kohtumist. Summit League konverentsis on 15-st mängust saadud 4 kaotust, millega hoitakse kolmandat positsiooni.